Om os

TT Advokater

Hvem er vi?

TT Advokater er et advokatkontor, der kan hjælpe med dine juridiske udfordringer, uanset om der er tale om erhvervsretlige eller privatretlige problemstillinger.

Vi har foruden advokatarbejdet undervist i en lang række fag på Københavns Universitet, blandt andet om menneskerettigheder, forfatningsret og førelse af retssager. 

Herudover deltager vi aktivt i den offentlige debat og er blandt andet brugt af medierne som eksperter indenfor socialret og børnesager.

TT Advokater

Vores vision er at være de bedste på vores felt

Thomas Taguchi

Thomas er uddannet jurist (cand.jur) fra Københavns Universitet og har siden haft en karriere som advokat hos nogle af landets førende topadvokatfirmaer, hvor han blandt andet har rådgivet nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige myndigheder.

Direkte: +45 53 57 03 33
E-mail: tta@ttadvokater.dk

"Det er et privilegium hver dag at kunne stå op og hjælpe mennesker i en svær situation"

Gennem sin rolle som advokat for blandt andet kommuner så Thomas, hvor ulige styrkeforholdet ofte var mellem offentlige myndigheder og privatpersoner, hvorfor Thomas valgte at stifte sit eget advokatfirma, så han kunne give private og erhverv samme høje kvalitet af juridisk rådgivning, som ellers ofte er forbehold det offentlige, der har ubegrænsede ressourcer.

Thomas’ ønske med TT Advokater er, at kunne hjælpe andre situationer med juridiske udfordringer ud fra en filosofi om, at alle bør kunne hyre de dygtigeste advokater til at varetage deres interesser.

Thomas har gennem tiden repræsenteret hundredvis af privatpersoner samt nogle af de helt store erhvervsklienter. Det har derfor været ekstra vigtigt, at de har haft en højt specialiseret advokat, som har kunne hjælpe dem – og som videre har kunne møde dem i øjenhøjde og tale i et jordnært sprog.

Foruden advokatarbejdet har Thomas også (som formentlig en af de yngste advokater i landet) undervist i fire forskellige fag på Københavns Universitet, herunder fx om menneskerettigheder og forfatningsret. Thomas er pt. ekstern lektor i Civilprocesret (førelse af retssager) på Københavns Universitet.

Grundet sin ekspertise i socialretlige forhold er Thomas også brugt af medierne som ekspert indenfor socialjura.

Du kan altid ringe og få en uforpligtende snak med Thomas om din sag, og han er til rådighed for sine klienter alle ugens 7 dage.

TT Advokater

Vores mål er at hjælpe alle én klient ad gangen

Alexander Bojsen

Alexander er uddannet jurist (cand.jur) fra Københavns Universitet og arbejder som advokatfuldmægtig hos TT Advokater.

Direkte: +45 22 93 52 93
E-mail: ab@ttadvokater.dk

"Som rådgiver ønsker jeg altid at gå en ekstra mil for mine klienter"

Alexander har i flere år arbejdet med rådgivning af privatpersoner, herunder særligt privatpersoner som har været i pressede situationer, og som derfor har haft brug for højt kvalificeret og specialiseret juridisk rådgivning.

Alexander har i flere år beskæftiget sig med familieretlige sager om skilsmisse, samvær (hvor meget skal barnet være hvor), barnets bopæl, manglende udlevering af barn, børnebidrag og forældremyndighed.

Derudover beskæftiger Alexander sig med flere former for socialretlige sager herunder sager mod kommunen, handicappedes rettigheder og skolesager. 

Som specialist i at håndtere sager om særligt privates forhold ved Alexander, hvor vigtigt fleksibilitet er for kontorets klienter, og hans telefon er derfor altid åben – også blot for en uforpligtende snak om, hvordan han kan hjælpe med en sag.

Før Alexander blev en del af TT Advokater har han blandt andet arbejdet på et meget velrenommeret advokatkontor og efterfølgende som selvstændig jurist. Han har desuden i sin fritid arbejdet som juridisk rådgiver i Københavns Retshjælp og Settlement.

Hos TT Advokater har vi et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for vores klienter, som kan få betydning for dem. Vi er 100% til for vores klienter – og ikke omvendt. Vi er blandt de absolut bedste til det, som vi gør, og har en særlig interesse for de svære og komplekse sager, som andre muligvis ikke tror kan vindes. Vi gør en dyd af at møde folk i øjenhøjde, og ønsker at forstå vores klienters daglige situation, da det ofte er i spændingsfeltet mellem juraen og den praktiske virkelighed, hvor sagerne skal vindes.  

Vores vision

Vi vil være de ubestridt bedste på vores felt. Dette betyder ikke blot at være de dygtigste, men også at være de bedste til at navigere vores klienter gennem deres udfordringer med systemet. 

Vores mision

Vi ønsker at hjælpe alle – én klient ad gangen. Vi foretrækker at ringe frem for at skrive, og at møde vores klienter i deres hjem eller hos os frem for at ringe. Vi er med vores klienter hele vejen.   

Udtalelser fra vores klienter

“ Udfaldet blev at vores dreng undgik kraftige indgreb, og idag er velplaceret på et bosted. Thomas er ikke tilfreds med middelmådige løsninger og kæmper med liv og sjæl for din sag, hvilket har været altafgørende for os som familie.”

NEVIM

“ Kort fortalt ændrede kommunen deres første beslutning om fratagelsen af kontaktpersonerne meget kort tid efter de havde modtaget en super professionel klage på hele 6 sider fra Thomas` hånd.”

familien brandstrup

TV2 LORRY

Forældre kæmper for hjælp til handicappede børn

Advokat Thomas Taguchi har medvirken i et dokumentarprogram på TV2 Lorry, hvor han som ekspert på det socialretlige områder udtaler sig om de juridiske forhold i en række sager

Kontakt os for en uforpligtende samtale om din sag

Vi er eksperter i socialretlige sager. At vælge den rette advokat er en tillidssag. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor mulighederne i din sag afklares.